20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΧΝΟΔΙΑΓΝΩΣΗ Μ. Ε.Π.Ε. – TECHNOLAB

Η εταιρία Τεχνοδιάγνωση Μ. Ε.Π.Ε. – TechnoLab γιορτάζει φέτος 20 χρόνια επιτυχούς και ανοδικής πορείας στο χώρο της εμπορίας αναλυτικών και επιστημονικών οργάνων.

Το άρτια επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι συνεχώς κοντά στους πελάτες μας, για να τους προσφέρει τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις για τον εξοπλισμό των εργαστηρίων τους καθώς και τη βέλτιστη τεχνική υποστήριξη.

Τα τελευταία χρόνια επιτύχαμε να αυξήσουμε το πελατολόγιό μας, αλλά και να αποκτήσουμε μόνιμες συνεργασίες με μεγάλες βιομηχανικές μονάδες και ερευνητικά εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα.

Συγκριτικό πλεονέκτημά της εταιρίας μας, έναντι του ανταγωνισμού, είναι οι πολυάριθμες συνεργασίες μας με μεγάλους οίκους του εξωτερικού. Έχοντας κλείσει αποκλειστικές συμφωνίες αντιπροσώπευσης με πολλές εταιρίες διεθνούς εμβέλειας, έχουμε εντάξει στον κατάλογό μας, μια πληθώρα μηχανημάτων που μας καθιστούν κύριους παίχτες σε διάφορους κλάδους της αγοράς.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να καταφέρουμε να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αλλά και να προσαρμόσουμε την οικονομική μας πολιτική στις ανάγκες του πελάτη μας δεδομένου των δύσκολων συνθηκών που διανύει η χώρα μας.

Αντιλαμβανόμενοι ότι δραστηριοποιούμαστε σε ένα ευμετάβλητο εξωτερικό περιβάλλον το οποίο επηρεάζει την πορεία κάθε εταιρίας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας που μας στάθηκαν σε όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν και τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.Συμπληρώσαμε 30 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας!